24 maj 2009

Malmö City Horse Show

Det har varit hästtävlingar nere på Ribersborg i Malmö sedan i torsdags - Malmö City Horse Show. Jag och Jossan bestämde oss för att åka dit idag, Johanna skulle också följa med. Jens var mer sugen på att fixa hemma i trädgården.

Vi packade in oss och alla grejor (det är ju en massa bebisprylar som ska med nu för tiden...) i bilen och körde in till Malmö. Det började duggregna när vi körde ut från vårt område.....och väl i Malmö så ösregnade det!! Inte precis det väder man vill ha när man ska strosa runt och titta på hästar.... Eftersom det nu ösregnade och vi ändå inte kunde gå ut, så körde vi och köpte ett regnskydd till Johannas vagn. Det behövdes ju om vädret skulle vara såhär....

Eftersom det inte slutade regna så åkte vi hem till Kimman och fikade med henne och Lina. Det blev jätte-god fika med bullar, pålägg, kaffe och ost och kex - super-mysigt! Och till slut så slutade det regna så att vi allihop kunde gå ner på Ribban och kolla in tävlingarna.

Tyvärr så missade vi fälttävlan vilket jag gärna ville se, men vi hann se vanlig hoppning, kaninhoppning, lite agility, Jossan red ponnyridning, vi såg en match Lacrosse och så åkte jag och Jossan häst och vagn! Så vi hann med lite ändå och det blev en mysig dag som faktiskt slutade med strålande solsken!

Jossan vid agilitybanan.

Jossan rider ponny...

Vid banhoppningen...


Och här, världens goaste tjej åker häst och vagn! Visst är hon väl bara så himla söt och go min lilla tjej! 

Super-mysig dag som slutade med att vi köpte med oss hamburgare hem och åt middag ute i solen tillsammans med Jense. Det blev en tur rollerblades för Jossan och jag beundrade allt jobb som Jens gjort i trädgården. Allt gräs klippt och alla kanter trimmade - såå fint!!

1 kommentar:

Kim sa...

Mycket bra dag! Finns lite kort i min blogg också. :)