27 maj 2009

BVC besök

Idag har jag och Johanna varit på BVC och vägt henne. Dagens matchvikt är 4.880 gram. Det innebär att hon gått upp 150 gram sedan förra gången, lite mindre än förra gångens ökning men ändå bra. Hon följer sin kurva.

Hon har ju sovit så fantastiskt bra de senaste 3-4 nätterna och har därmed hoppat över ett mål mat, det har säkert påverkat en del. Hon har ätit sitt sista mål vid halv tolv, tolv ungefär och sedan sovit till ungefär sju på morgonen!

Annars så är allt bara bra med henne, hon utvecklas och växer precis som hon ska. Hon log stort och charmade vår sköterska! :) Hon kräker ju fortfarande en hel del, men eftersom hon går upp som hon ska så är det ingen fara. Hon är ett "kräkbarn" helt enkelt. Däremot så är det mindre bra att hon bara bajsar ungefär var 5:e dag, med tanke på att hon äter ersättning. Hade hon ammat så hade det inte varit konstigt. Men det finns inte mycket att göra åt detta. Vi ger ju henne Lactulos och ska fortsätta med det, samma dos. Om man ökar dosen så finns stor risk för magknip och det kan vi ju vara utan. Det är väl bara att hoppas på att hon ska få ordning på sin lilla mage snart.

Nej, nu är hon hungrig igen! Dags för mat!

5 kommentarer:

Kim sa...

Vad duktig hon är! Hon verkar faktiskt vara ett ganska enkelt barn att handskas med. :)

Jens sa...

Hon är en supertjej... jättesnäll mot sina föräldrar!

Jennica... sa...

Ja, hon är faktiskt en riktigt snäll liten tjej. Än så länge är det inte speciellt krångligt att ha en bebis.....men men, det kommer väl! :)

Kim sa...

Det är det jag alltid har sagt! Mars-barnen när mamman är 38 är de bästa barnen! =D

Jennica... sa...

Hahaha! Jaa du, det kanske låg något i det i alla fall!