30 april 2009

Valborg!

Idag har Johanna blivit passad för första gången! Hon har varit hos sin mormor och morfar under tiden när jag var och klippte mig. Det hade gått jätte-bra, hon fick till och med mat där och det gick hur fint som helst! Själv hade jag ett par mysiga timmar hos frissan och fick klippt mig och nya slingor - skönt!! Nu ser man ut som folk igen! :)

När jag hämtat Johanna så gick vi en kort runda i stan innan det var dags att åka hem, för att vara hemma då Jossan kom hem från skolan. Mysigt att vara i stan, det är ju inte så ofta precis. Det får helt klart bli en längre runda en annan dag, hann inte med några butiker direkt. Blev en snabbis till bokhandeln bara, för att inhandla den nya boken till bokklubben.

Nu i kväll har vi varit och tittat på Valborgsfirande i Hofterup. Vi lyssnade till en kör som sjöng, vi hurrade för våren, Jossan spelade på chokladhjulet och lekte med kompisar, vi pratade en del med föräldrar till Jossans kompisar.......jaa, vi gjorde en del förutom att se någon eld! De fick nämligen inte fjutt på den!!! Lite antiklimax får man väl ändå säga......det är ju trots allt därför man går dit, för att se elden. Men men, det blev mysigt ändå. Johanna upplevde väl inte så värst mycket av sin första Valborg precis. Hon sov hela tiden, samtidigt som hon blev beundrad av Jossans kompisar och deras föräldrar! :)

Min pappa tog ett par jätte-fina bilder på Johanna idag!





1 kommentar:

Kim sa...

Supersötaste bebisen!!