05 april 2009

Jossan hängig

Är det inte den ena, så är det den andre..... Igår var Jossan hängig och jag tror hon hade lite feber. Men efter en slö dag i soffan med alvedon och mycket  saft så har det gått över till idag. Hon har de konstigaste "sjukor"......hon blir inte riktigt sjuk, det blir en dag med lite feber och sedan går det över. Det är ju i och för sig skönt! Men det blev ingen ridning......
Sempa, Malin och lille Samuel var och hälsade på igår också. De köpte med sig mat från McDonalds, väldigt praktiskt och väldigt opretantiöst. Precis som det ska vara. Det var mysigt att träffa dem!

Annars var det en slö dag. Lite fika, läsa bok, sova lite......och på kvällen när jag fortfarande låg och vilade med Johanna så fixade Jense middag. Han grillade kött och till det blev det kokt nypotatis och en jätte-god tomat o lök sallad! Sååå gott!! Och så drack jag ett halvt glas rödvin till! Det var gott, men jag "orkade" bara ett halvt glas. Bäst att gå lugnt framåt......men det kändes som om det räckte faktiskt. En av fördelarna med att ge mat på flaska! :)

Inga kommentarer: