21 mars 2009

Jessica & Micke

Hade en super-mysig och kul kväll hemma hos Jessica och Micke igår!! Jag har ju känt Jessica i 12 år snart och hon har varit min närmsta vän länge. Men vi tappade bort varandra under några år, även om vi på något sätt alltid vet att vi finns där för varandra. Mycket har hänt i våra liv under dessa år.......kan man ju säga!
Men igår var vi alltså hemma hos dem och åt middag och mös. De har bott i sitt hus i fyra år nu, och Jens har aldrig varit där......så det är inte så att vi träffas varje dag precis. Inte ens bara Jessica och jag. Jag hoppas verkligen att det blir ändring på det nu när vi båda är mammalediga. Vet inte riktigt hur länge till hon ska vara mammaledig, men ett tag hinner vi med tillsammans i alla fall. Hon har två barn nu, Emma 2,5 år och Oscar 16 mån. Fullt ös! Men fantastiskt söta och charmiga barn!! :)

Vi hade som sagt en super-mysig kväll med många skratt! Det kändes precis som förr och det var härligt! Vi ska ses redan på tisdag igen då hon kommer hit med Oscar för att fika lite. Ska få låna en bebisbilbarnstol av henne, vilket ju är perfekt!!

Nu har jag träffat tre av mina närmsta vänner inom loppet av en vecka! Kanon!! Ska verkligen försöka hålla i det här nu.



Massor av KRAMAR till alla mina fantastiska vänner!!

Inga kommentarer: