14 januari 2009

Julgransplundring

Igår var jag och Jens med Josefine och hennes klass när de hade julgransplundring. Alla barn och föräldrar var inbjudna. Fullt ös i två timmar med tipsrunda, fika, dans kring granen och själva julgransplundringen.

Jag och Jens hade faktiskt ganska trevligt, vi satt och pratade med några föräldrar. Får väl erkänna att vi inte deltog så aktivt i vare sig tipsrunda eller dans kring granen..... Först kände vi oss lite "kassa" som föräldrar, men det försvann när vi såg vår dotter som stojade runt med sin bästis och inte brydde sig nämnvärt om oss! :) Hon är verkligen stor nu, det räcker liksom med att vi är där. Vi behöver inte vara med henne hela tiden. Moas pappa till exempel, han dansade med andra barn för hans egna var inte särskilt intresserade! Detta tyckte Moas mamma var enormt kul! :)

Väl hemma så var det direkt i säng med Josefine. Jens var duktig och jobbade några timmar, medan jag gjorde mina första stapplande försök att skapa kort! Så kuul var det!! Ett blev klart (fotobevis nedan) och ett blev halvklart, ska göra färdigt det ikväll tänkte jag.

Idag är det dimmigt och allmänt grått och trist....men vad gör det.....när min mage hoppar och far och vår lilla bebis slår volter därinne! :)

5 kommentarer:

Kim sa...

Vilken cool bebis! Ska bli roligt att säga hej till Jompis på lördag!

Jennica... sa...

Ja, hoppas att han/hon är generös med sparkar då. Han/hon brukar nämligen bli helt stilla när någon annan ska känna! :)

Anonym sa...

Din lilla bebis... hmmm... tar du alla blöjbyten då också eller?

Jennica... sa...

Hoppsan! Förlåt! Vår lilla bebis såklart! :)

Jennica... sa...

Och nu är det ändrat till och med. Ordning och reda! :)