16 januari 2009

Fredag igen!

Jaha, då var det fredag igen! Vad tiden går fort!! Denna veckan har bara flugit iväg tycker jag, utan att vi har gjort något speciellt.

Ikväll kommer My hem till oss på middag, ska bli jätte-mysigt att träffa henne. Det var ett tag sedan vi sågs, och det var jätte-länge sedan hon var hos oss. Tror det var på nyår förra året.....
Men som sagt, det ska bli mysigt. Äta god mat och bara sitta och prata en massa.

I morgon ska jag klippa mig och göra slingor! Åhhh, vad jag längtar till det! Det behövs verkligen.... Tror jag ska satsa på att göra lite ljusare slingor, gå mot lite ljusare nyans i håret så här när vi går mot vår. Sedan blir det väl topparna som ryker. De flesta som klipper sig som väntar barn gör ett större klipp för att det ska vara mer praktiskt med tanke på att det kanske dröjer innan de kommer iväg till frisören igen. Men usch vad tråkigt det låter tycker jag! Nu har jag ju sparat ut mitt hår lite och då vill jag verkligen inte göra ett "praktiskt klipp"! Nej, det där får lösa sig ändå! Jag tycker att istället för att vara sådär praktisk, så vill jag ha lite "glammo-hår" så man kan få känna sig lite fin under en tid då man förmodligen mest kommer att gå och känna sig trött och glåmig! :) (Detta kan ni ju påminna mig om i början av April, då jag sitter där med vår lilla bebis, ammar och tappar hår!)

Sedan är det tänkt att syrran Kim ska följa med mig tillbaka hem och ta över mysandet efter My, och sedan sova över till söndag. Det blir säkert ännu mer god mat, prat och säkerligen lite film kan jag tänka mig. Så en mys-helg att se fram emot med andra ord!!

2 kommentarer:

Kim sa...

Mycket mysigt! Själv skulle jag ha klippt mig igår, men eftersom Maria var sjuk blir det kl 17 idag istället, sedan blir det aw i Lund kl 18 och laghäng i Malmö kl 20.30. Tidsoptimist?!

Jennica... sa...

Oj! Det trodde jag att jag hade ensamrätt på i vår familj! Det verkar vara en svår ekvation, men vem har någonsin förstått sig på såna?! :)

Ha en kul kväll, vi ses i morrn!
KRAM!