12 november 2008

Nu är det sängen nästa!

Nu har jag suttit här vid köksbordet och bara slösurfat i ett par timmar. Först tänkte jag göra ett nytt halsband, men när klockan blev nio och jag nästan såg dubbelt tänkte jag gå och lägga mig tidigt och läsa lite. Nu är klockan kvart över tio....och jag sitter fortfarande kvar. Smart, jätte-smart.....men snart....ska bara.....

I morse var vi på utvecklingssamtal med Jossan. Hon fick godkänt! :) Nej, allvarligt talat så gick det jätte-bra. Hon är en duktig trygg tjej som trivs bra i skolan och har många kompisar. Skönt! Mysigt att se henne i hennes dagliga miljö och prata med sin fröken och sådär.
"Jag ääälskar min fröken!! Alltså, jag är inte kär i henne eller så....."

Dagen på jobbet har varit halvgalen....nej fel, den har varit helgalen! Har bara försökt lösa en massa problem hela dagen, visst har det gått lite framåt men jag får fortsätta i morgon. Tröttsamt....hela tiden något steg bakåt så att man liksom aldrig kommer framåt. Att avsluta något verkar som en fullkomlig omöjlighet.

Nej nu gott folk säger jag äntligen natti natti! Hörs i morgon!

4 kommentarer:

Kim sa...

4-2 till Ferran, förkrossande seger!

Jennica... sa...

Jihaa!! Grattis! Vad bra!! :)

Anonym sa...

Hej Jennica! Roligt med positiva utvecklingssamtal, visst blir man stolt? Är du graviditets- eller hösttrött? Jag har varit det rent fysiskt efter allt körande och skyltande, var ju hemma jättesent varje kväll men nu har det lugnat ner sig lite för min del (ahhhhh så skönt) så nu kryper timmarna senare och senare, så det blir som vanligt igen. Har suttit uppe och pärlat lite då och då och det är skönt att komma igång igen. Innan var jag så trött så jag lade mig på soffan efter maten på kvällarna!!! Och DET är inte likt mig. Ibland t o m somnade jag. HEMSKA TANKE, jag tyckte dessutom att det var riktigt skönt. Men nu är jag uppe och ugglar igen, fast jag tar det faktiskt lugnt och det känns bra. Ha det gott/Kram Christine

Jennica... sa...

Hej Christine,

BRA att du tar det lugnt!!! :)

Tror faktiskt inte jag är gravtrött, utan bara vanligt trött. Jag är visserligen mycket mer kvällsmänniska än morgonmänniska, men jag klarar mig inte med så lite sömn som du! :)

När klockan närmar sig tio på kvällen då är det läggdags för mig. Så trist är jag....

Har pärlat lite, men det hade varit kul att sitta ihop en dag. Jag hade behövt lite inspiration. Tycker fortfarande det är kul, men det går lite trögt. Häromdagen så slog det dåliga självförtroendet till igen, fick inte till något alls. Måste nog handla lite nya pärlor, är såå trött på de jag har. Men jag lyckas aldrig komma iväg någonstans.

KRAM Jennica