20 november 2008

Galet!!

Har varit två och en halv dag på ett hotell vid Kastrup, utanför Köpenhamn. Checkade in vid ett-tiden i måndags och lämnade hotellet igår klockan fyra - utan att ha haft näsan utanför dörren en enda gång. Extremt intensiva dagar! Powerpoint galore! :) Inte en lugn stund även om vi hade fika pauser och så, eftersom vi hade bjudit in representanter från hela världen så ville såklart alla passa på att ställa alla sina frågor med mera varje ledig sekund.

Idag är det fortsatt galet på jobbet! Startade dagen med ett extra insatt styrgruppsmöte och sedan har det bara fortsatt. Det har varit så intensivt att jag till och med glömde bort ett möte jag skulle vara på klockan ett!!

Det är helt galet.....

2 kommentarer:

Kim sa...

Låter lugnare att sitta med Last FM i stora hörlurar över öronen och kanalen inställd på Sister Hazel-musik och testa alla länder som det stora möbelvaruhuset är uppkopplat mot. :)

Jennica... sa...

Låter betydligt lugnare! Här är det knas!! Har huvudvärk! Ser till och med framåt att åka och storhandla på ICA MAXI med en trött Joss, vilket är vad jag ska göra efter jobbet.