27 oktober 2008

Shoppingtur!


Har varit och shoppat lite. Ibland tar allt slut på en gång, och det var vad som hände med mina rengöringsprodukter samt ansiktscremer. Så det fick inhandlas ny rengöring, ansiktsvatten och diverse cremer. Dyrt.....men roligt! Helt galet dyrt egentligen.....men så kan det bli ibland (i alla fall för mig!)! :) Jag tycker det är hemskt kul med smink och skönhetsprodukter, skulle kunna handla hur mycket som helst. Vissa produkter kan jag tänka mig att lägga mycket pengar på, som rengöring och cremer för ansiktet. Body lotion däremot,  som jag konsumerar i mängd som andra dricker vatten, köper jag på ICA Maxi för en billig peng. Favorit är Nivea (den ljusblå flaskan).

Jag inhandlade också ett par mamma-jeans från H&M. Ska prova dem i kväll och så får Jens ge ett utlåtande. Är aaaningens (läses väldigt ironiskt) självkritisk just nu, så jag behöver någon annans omdöme och jag vet att han är ärlig. Usch, det var inte lätt! Men skönt att konstatera att jag faktiskt kan köpa mamma-jeans nu, de funkade. Magen är tillräckligt stor nu! De var faktiskt riktigt snygga, mörka och lite mer som vanliga byxor i modellen mer än som klassiska jeans. 

Men eftersom jag växer och "sväller" på fler ställen än magen och brösten, som man ju kan förvänta vid en graviditet, så har jag svårt att veta min storlek. Dessutom tycker jag mest att jag ser tjock ut, förutom magen som är fin :), och då är det svårt att se om t ex jeans passar. Har ju liksom gått upp i vikt ganska så jämnt över hela kroppen. Hade ju en idé om att jag, i början på sommaren då vi bestämde oss för att skaffa barn, skulle gå ner några kilon för att ha ett lite bättre utgångsläge rent viktmässigt på min graviditet. Man kan ju vara riktigt snyggt gravid....men det fixade jag inte riktigt. Det har blivit alldeles för mycket gott att äta kombinerat med noll och ingen träning. Ingen bra kombo kan jag meddela! Så nu står jag här med minst två storlekar större i det mesta och tycker det är lite trist. Men jag tänker ändå satsa på det jag tänkt från början - nej, inte gå ner i vikt..... - men att se snygg och fräsch ut fastän jag är gravid. Det finns så många snygga skor och accessoarer så det ska nog gå hyfsat! :)

10 kommentarer:

Kim sa...

Du är alltid snygg ju! Ganska självklart för övrigt eftersom du är släkt med mig! :)

Jennica..... sa...

Först blev jag så glad och tänkte åhh, vilken gullig lilla-syster jag har! Sedan förstördes det lite..... :) Men å andra sidan så har du ju rätt! ;)

Kim sa...

Jamen det är ju så! De fagra barnen Andersson!

Jennica..... sa...

Visst! :)
Har mina nya jeans på mig idag, och de är faktiskt bekväma.

Jennica..... sa...

Visst! :)
Har faktiskt på mig mina nya jeans idag, de är riktigt bekväma.

Kim sa...

Låter bra! Tänkte gå och kika på nya jeans jag med... har inte köpt några på typ 2 år, så tänkte att det kanske vore dags.

Jennica..... sa...

suck.....hur klarar du dig....? :)

Kim sa...

Eftersom jag är så fager i övrigt så tror jag inte det är så många som tänker på att jag har skrotiga jeans. =)

Anonym sa...

Flickor - Flickor

Oberoende om ni är gravida eller ej är ni båda 2 (två) mycket fagra och vackra

tycker

Pappan

Jennica..... sa...

Tack snälla Pappa! :)
Puss o Kram!