23 oktober 2008

Kvälls-mys

Nu är det kväll. Lugnet har lagt sig, kvällsmaten är uppäten och avdukad. Alla pysslar med sitt. Soft musik på stereon. Mysigt.
Jens fixar med spotlights ute i bio-rummet. Jossan ligger i soffan och läser en bok. Jag bloggar och dricker te, men ska plocka fram pärlorna när Jossan har somnat. 

I detta lugnet är det skönt att koppla av efter en ganska konstig dag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå där Jen!!! Jag är ÄNTLIGEN ledig idag och läser lite mail och kollar lite bloggar. Så fint halsband du har gjort! Jag pärlar mer eller mindre hela tiden, fast på sista tiden har jag stressat fruktansvärt mycket. Jag har varit ute i 3 v nu och julskyltat i Danmark, Oskarshamn, Växjö, Halmstad, mm och är helt slut. Speciellt också när jag inte har haft någon riktig semester heller i somras efter företagets flytt och uppbyggnad av 1036 kvm stort nytt showroom! Men nu tänkte vi åka upp till Mora en sväng nästa vecka på höstlovet. Behöver koppla av men också storstäda stugorna och hjälpa farmor och farfar men det är ju bara kul.Ska nog pärla i bilen som vanligt. Efter det kanske vi kan hitta en pärlekväll tillsammans? Nu drar det ihop sig till glögg-lussekatter-pepparkakor-tändamycketljus-tider och det är väl helt underbart? Konstigt nog är jag inte trött på att klä granar och pynta....Är det bra med lilla magen? Snart känner du väl lite aktivitet, kan jag tänka....
Vi hörs, kram, Christine

Jennica..... sa...

HEJ!!
Vad kul att höra av dig!!! Jaaa, vi måste hitta en kväll då vi kan ses. Tänkte faktiskt på det häromdagen, att det var så mysigt förra hösten när vi satt och pärlade till tända ljus och glögg.
Allt bara bra med magen, nu är jag i vecka 18, tänk vad tiden går fort!! Jag har inte känt bebisen än, men antar att det bara är ett par veckor bort, spännande!!
Skönt att ni åker bort ett tag, det kan ni behöva. Vi knegar på, men har det himla bra så vi kan inte klaga. Vi lever i vår lilla lycko-bubbla och det känns som om inget kan rubba oss! :)
KRAM!