22 september 2008

Vilken goding!

Vilken goding vi hade på besök igår!! Monika var på fika med sin lilla Maja som är 6 månader. Vilken söt liten tjej, verkligen sådär underbart söt! Och snäll!! Och så gjorde hon den mest charmiga min, kallad näsminen. Hon rynkade hela sin lilla näsa och gjorde en pussmun - och såg helt bedårande ut även om Monika hoppades att hon inte skulle hålla på med den minen alltför långt upp i åldrarna. Den funkar bra när man är 6 månader.....men kanske sämre när man blir äldre! :)

Vi hade en super-mysig dag tillsammans. Först fikade vi tillsammans med Jens, jag hade gjort äppelkaka med vaniljsås - mums!! Sedan efter en massa prat och mys så gick vi en lång promenad i det vackra vädret! En riktigt lyckad dag helt enkelt!

På kvällen när vi tittat på "Skicka vidare" på TV och gråtit en skvätt, så kröp Jens upp i min soffa och tyckte att nu skulle vi skynda oss, och få ut en sån där liten söt Maja. Åhh, då bara smälter man ju! Hur go kan man va´?

Övrigt som hänt i helgen är att vi var på IKEA i lördags och shoppade till hallen. Det blev en stoor spegel med svart ram, en stoor växt, en dörrmatta, galgar, ljus med ljusfat och ett tyg som ska hänga för det öppna skåpet. Det blev super-bra och det kommer att bli ännu bättre när vi väl fått upp tyget för skåpet. Där ska vi förresten rensa ut och ta bort lite hyllor och sätta upp en klädstång och förvara ytterkläder. Vi är såå nöjda så! :)

Jossan har också haft en bra helg! Det var ju ridning i lördags och så blev det ju lite tråk på IKEA, men på kvällen hade hon och jag mys medan Jens var i Malmö. På söndagen lekte hon med en ny kompis som går i hennes klass. De är ju numera en 1-2:a, och den här tjejen går i ettan. Kul! Det funkade hur bra som helst och de ska leka på torsdag igen! Mycket lek med Build a bear nallarna och så lite lek med två vattenballonger som snabbt fick namnen Knut och Tut! :)

4 kommentarer:

Kim sa...

Vilken mysig helg! Själv har jag gjort i princip ingentingen och mest terroriserat päronen hela helgen! :)

Jennica..... sa...

Låter skönt att bara göra "ingenting". Men inga kompisar du kan terrorisera...?

Kim sa...

Mnja... de är ju inte lika roliga som päronen!

Jennica..... sa...

Men hörru......låt dem vara.....och nu får ni väl ändå klippa navelsträngen! :)