14 september 2008

Trötta.....

Nu är vi alla trötta!! Jens staplade precis förbi.....han är ett under av energi....inte just nu dock, men innan. Han har slipat fönster samt målat dem en första gång ute i biorummet. Han har satt upp skåp och klädstång i hallen och så har han klippt gräset. Nu masade han sig upp för trappan och slängde sig helt välförtjänt i tv-soffan.
Jossan har lekt med Moa hela dagen och det tar också på krafterna! Hon slappar nu lite på sitt rum framför sin tv, innan det är dags att krypa i säng.

Själv sitter jag här och är också dödstrött. Mitt dagsverke har varit att dammsuga, svabba golven och damma här nere på nedanvåningen. Jag har dessutom gått både förmiddagspromenad samt en liten kvällspromenad - allt för stegen! :) Just nu myser jag här vid datorn lite, ska snart plocka undan lite disk och sedan läsa för Jossan. Sedan - ska jag sätta mig och pyssla med mina pärlor!

Äntligen har jag fått upp motivationen igen! Ska börja med att klippa upp en massa halsband som jag har och som jag inte är nöjd med, har dåliga vibbar från dem. De är ifrån i våras då det inte gick så bra plus att jag inte "känner" för dem. Så - nu klipper jag upp dem och sedan ska jag sortera ner alla pärlor i förvaringsboxarna. Mysigt! Inga krav på att skapa något idag, lugnt och stilla ska jag ta det. Det får komma när det kommer.

Inga kommentarer: