10 september 2008

Ny dag - nya steg!

Usch, det blev ingen bra start på stegräkningstävlingen för mig igår. Ynka 4821 steg - på en hel dag....får väl skylla på att jag inte satte på mig stegräknaren förrän vid halv elva tiden.

Idag ser det bättre ut, klockan är 9.25 och jag har redan gått 1.355 steg. Inget att jämföra med vissa andra som springer flera mil på morgonen eller som cyklar en si så där 12 mil innan frukost. Men för en soffpotatis som jag, så är det helt ok!

Synd att jag inte har mamma och pappa i mitt lag, då hade vi vunnit överlägset!! De är ute och knallar hur mycket som helst varje dag!! Duktiga är dom!!

Igår tog jag en liten sväng på Center Syd innan jag åkte hem. Jossan var ju på gymnastik och denna veckan var det hennes kompisars föräldrar som skjutsade. Jag köpte en ny mascara, en foundation och ett nytt rouge. Alltid lika kul att handla smink! Riktigt tjejigt! :) Men faktiskt "nödvändigt" eftersom det var på upphällningen där hemma! Så det så! :)

Väl hemma så blev det att hjälpa Jossan att duscha och så lite kvällsmat. Sedan gällde det att lugna ner en liten 8-åring med massor av överskottsenergi....vi blev trötta bara av att lyssna på henne. Men när huvudet väl landade på kudden, så tog det inte många minuter förrän hon sov! :)

Lite slappande framför tv'n och sedan i säng med en ny bok, "Tidsresenärens hustru". Enligt allmänna recensioner ska den vara fantastisk. Ska bli spännande att se om det stämmer!

3 kommentarer:

Kim sa...

Du kan ju sitta och vifta på fötterna vid skrivbordet, fast det kanske är fusk. ;)

Jennica..... sa...

Nja, det får nog räknas som fusk även om det kan vara jobbigt att vifta med fötterna. För den delen så hjälper det inte. Jag får mer studsa på stolen, det är liksom höften som ska röra på sig.

Men nej! inget fusk här inte!!

Kim sa...

Ooo ja! Sitt och studsa på stolen! Undrar om folk kommer att börja gå omvägar runt dig då?