29 september 2008

Bra möte och lill-Joss krasslig

Idag har jag varit i Danmark och jobbat, närmare bestämt i Tåstrup varuhuset. Alltid lika kul att komma ut och träffa olika medarbetare ute i "verkligheten". Något jag slås av varje gång är hur trevliga och hjälpsamma alla är! Mitt möte gick riktigt bra och det var skönt!! Skönt med lite medgång när det varit så kämpigt tidigare.

På vägen hem hade jag en plan, nämligen att åka inom pappa och mamma och överraska pappa som hade namnsdag igår. Tänkte överlämna en liten present samt fika lite, prata lite strunt och sådär. Men precis innan jag började köra över bron så ringde de från Jossans fritids och meddelade att Jossan kände sig krasslig, så det blev att åka direkt och hämta henne. Det var en blek liten tjej som mötte mig.....stackaren. Men ingen feber i alla fall, bara lite allmänt skruttig. 

Väl hemma parkerade hon sig på sitt rum, med först sin cd-bok om Eva & Adam och nu är det tv'n som gäller. Jens kom precis hem och vi ska försöka få ihop lite kvällsmat. Annars så ligger fokus på att tvätta och stryka undan mitt "berg" i tvättstugan för att vi ska ha lite kläder att välja på när vi ska packa inför Stockholmsresan på torsdag! :)

1 kommentar:

Kim sa...

Namnsdag? Hoppsan! Grattis pappis!