30 september 2008

Pigg igen....


Det går verkligen upp och ner, orken. Ett tag kom orken tillbaka igen, efter lite vila och lunch. Så här sitter hon och gör matteläxa och nu har hon läst två kapitel i sin bok och så har vi spelat en omgång spel. Men nu fick hon gå och lägga sig en stund igen. Hit och dit, fram och tillbaka - precis sådär som det är när man är sjuk.

I morgon stannar vi hemma igen, för att riktigt försäkra oss om att hon piggnar till. Speciellt eftersom jag och Jens åker till Stockholm på torsdag. Nu kommer det att gå jätte-bra för mormor & morfar och farmor & farfar ändå, men det känns ju bäst att åka om hon är pigg.

Jag har fått jobba en del hemifrån idag och det är bra, har massor att göra. I morgon får Jossan tyvärr följa med en stund till varuhuset i Malmö, måste dit för en fotografering för en artikel. Men det ska nog gå bra, inte förrän i morgon eftermiddag som sagt - och då har både hon och jag bestämt att hon ska vara frisk! :)

3 kommentarer:

Kim sa...

Nu har stegtävlingen börjat. Jag har hittills gått 293 steg. Dock har jag cyklat till jobbet, men det registrerades inte... det står dock att man får lägga på 2700 steg per cyklad halvtimme, så får väl göra det sedan i efterhand.

Jennica..... sa...

Vi har en site där vi lägger upp våra steg, det är ett externt företag som håller i det. Där kan man räkna om alla möjliga aktiviteter såsom cykling, jogging, tennis, fotboll osv osv. Allt räknas om och man kan säga om man cyklade lugnt, snabbt osv.

Men det ska bli spännande att se vad du kommer upp i. Nu när jag är hemma med Joss så blir det inte måånga steg kan jag säga.

Kim sa...

Vi är med i Korpens tävling, www.steg.se. Jag är snart uppe i 5000 steg, men så ska jag ju spela tennis också och så har jag inte räknat med någon cykling än så det blir nog en bra förstadag iaf!