26 augusti 2008

Träningsvärk

Förra veckan upptäckte jag att jag hade lite träningsvärk.....jaha, då börjar man ju fundera på hur den har uppstått eftersom jag fullständigt har ignorerat all sorts träning och motion ett bra tag nu...

Jo, jag kom på det. Jag har ju börjat jobba igen och min avdelning ligger högst upp på tredje våningen - och jag går alltid upp för trapporna. Det gör alla. Hmm, det är det som har gett mig träningsvärk......

Och idag har jag högklackat, och för er som inte brukar gå i det kan jag berätta att man är lätt framåtlutad, tyngdpunkten ligger på främre trampdynan. Är man så extremt otränad som jag är så känner man av det....JAG ÄR MATT I LÅREN!!!

Herre guuuud!!! Jens skriver på sin blogg att han ska ut och springa idag. Jag tror det är dags för en powerwalk.....KRIS!!! Jag behöver inte bli någon super-atlet, men lite normalt vardagsliv ska man väl klara av utan att få träningsvärk, blir trött i musklerna och få andnöd?!?!

3 kommentarer:

Kim sa...

Eller så springer man mellan 3-4 gånger i veckan i två månader och blir sämre och sämre och sämre och sämre tills man är så dålig att man är fullständigt knäckt!

Jennica..... sa...

Lilla gumman.....är det så illa? Du kan i alla fall stoltsera med en myycket bättre kondis än mig. Men det är ju knappast någon tröst.....det har de flesta!

Jens: har du inte något klokt att säga till Kimman?

Kim sa...

Precis så illa är det! I lördags sprang jag 3,2 km mitt snabbaste och det gick på 20,5!! Jag ligger numera alltså på 6,5 min/km i mina bästa stunder... att jämföras med de 5,5 min/km jag sprang på i våras helt otränad. Orättvist!


Missa inte det här -> http://kimmansblogg.blogspot.com/2008/08/min-mamma-pensionren.html