20 augusti 2008

Andra klass!

Idag var det dags för Jossan att börja i 2:an!! 
Hon går i en klass som heter 1-2D2. Detta innebär att hon går i en åldersblandad klass, med både 1:or och 2:or. Hon går på D-spåret och så finns det två stycken 1-2:or där. Hängde ni med?! :)

Jag var med en timme på morgonen och träffade hennes nya fröken och fritidspedagog. De pratade lite, sjöng och lyssnade på bok. Sedan gick jag hem och de fortsatte med att göra namnskyltar, pärmpapper och allt möjligt. De samlades även hela skolan i gympasalen och lyssnade till rektorn och sjöng.

Själv jobbar jag hemifrån idag. Har fått en hel del gjort faktiskt, jag blir bättre och bättre på att jobba hemifrån. Förr tyckte jag det var svårt att koncentrera mig, men nu funkar det riktigt bra. Sitter här och skriver en utvärdering av ett projekt som lider mot sitt slut, samtidigt som jag lyssnar till Jossans och Moas pladder inifrån hennes rum. Moa är här och leker och de har så kul! Det är härligt att lyssna på dem....det händer något hela tiden. Och så skrattar de så mycket tillsammans - det är härligt tycker jag!

Inga kommentarer: