27 juli 2008

Mini-semester!

I morgon förmiddag åker vi iväg på en liten mini-semester! Vi har inga bestämda planer mer än att Jossan vill till Skansen, så Stockholm är ett mål i alla fall. Vi tänkte köra upp via östkusten och stanna där vi tycker att det verkar mysigt, bo på vandrarhem, bed & breakfast eller tälta om vi inte hittar något annat.  På vägen hem gör vi samma sak fast på västkusten istället.
Det ska bli himla mysigt, att bara köra iväg och ta dagen som den kommer. Stanna där vi vill, så länge som vi vill, inga måsten. Vi ser jätte-mycket fram emot det alla tre.

Tarzan är inkvarterad i ny bur hos mamma och pappa, så han är i tryggt förvar! Vi blir nog borta en vecka ungefär. Under denna tiden kommer bloggen inte uppdateras lika flitigt, tror jag i alla fall. Man vet aldrig! :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jen!!! Här kommer en hälsning från Dalarna. Jag har skickat iväg mina stackars svärföräldrar som har jobbat och slitit här i högsäsongen och åkte upp med Mia och hennes Ludwig i lördags. Det är kul och full rulle. Ikväll ska Molly o Peter gå på Sex and the city, Mia och jag såg den i tisdags och vi ÄLSKADE den!!! Åh!!!
Lycka till på er semester, vi ses när vi kommer hem. Kram Christine

Jennica..... sa...

Hej,

Vad kul att höra av dig!! Jag har tänkt så på dig. Hoppas att ni har det bra! Ja visst är Sex and the City bra, jag hade kunnat tänka mig att se den igen. Jag ville aldrig att den skulle ta slut!! :)

Ja, vi får ses när vi alla är hemma igen. Ta en liten mys-kväll med lite snack. Ha det gott!

Kram!!

Kim sa...

Ha så mysigt på semestern, ska se till att hålla herr kanin vid liv! :)

Jennica..... sa...

Vad bra, det är vi glada för!
Hörde av Jens nu att du ville följa med till S-holm?! Det måste du ju säga till om mer tydligt!! Men nu kommer vi ju inte att åka dit direkt och vi vet inte hur länge vi stannar där, troligen inte alls länge. Hoppas du inte blev besviken. Ha en mysig vecka här hemma, puss och kram!! :)

Kim sa...

Ja, men det hade ju bara varit om ni ändå skulle dit, så det är ju inga problem! :)