10 juli 2008

La Roche och Pepes Bodega

Igår var jag ute och åt med My! Det blev en jätte-mysig kväll, vi åt tapas på La Roche i Malmö. Det kan verkligen rekommenderas, super-gott!! Det blev scampi, kall marinerad fläskfilé, kycklingspett, vitlöksbröd och oliver. Till detta hade man ju önskat sig ett fantastiskt gott rödvin - men det fick bli en lättöl eftersom jag körde! :) Det var en skön kväll, vi satt ute ända till klockan halv elva. Vi pratade om allt möjligt från böcker, vad ska man göra med livet-filosofier, jobb, resor.....super-mysigt som sagt!

Fick ett SMS från Jens när jag satt där i godan ro, han och Jörgen var på väg upp till Båstad....i Porschen! Jädrans glidare! :) Sedan fick jag löpande SMS-rapporter om vilka kändisar han såg. Jag försökte få honom att även memorera vad de hade på sig....men det gick väl sådär. Han trodde bland annat att han såg Ebba von Sydow och det enda han kommer ihåg är att hon hade svart kajal! :) Nu var det inte Ebba, men ändå!!

Övriga han såg var systrarna Graf och Daniel da Silva från Let´s Dance. Tydligen hade prins Carl Philip varit där tidigare, men honom såg han inte. Så mycket för den kändis-spottingen!

Inga kommentarer: