05 juni 2008

Smyckevisning

Igår var jag och Christine hos Malin i Vellinge och hade smyckevisning! Det var en riktigt lyckad kväll! Vi hade super-trevligt.

Malin hade ordnat det fint för oss, så vi hade tre olika bord att lägga upp våra smycken på. Det blev riktigt fint. Sedan hade hon ordnat med god fika så alla hade det riktigt bra. Det var mycket prat och provande, precis som det ska vara! Och vädret var ju fortsatt underbart...

Vi avslutade kvällen med lite vin och analys, precis som vi brukar. Det är alltid lika mysigt. Denna kvällen kunde vi konstatera att vi inte sålde det vi trodde vi skulle sälja, men att det trots detta gick riktigt bra. Vi hade båda gjort en hel del nya halsband, men tvärtom så var det några av våra äldre smycken som gick - kul! Och så sålde vi många örhängen vilket vi inte gjort förr, och det var också roligt.

Vi blev riktigt inspirerade så nu planerar vi att ha en eller två visningar hemma hos Christine efter midsommar. Och nästa söndag är det visning i golfshopen där vi har våra smycken. Åhhh, vad kul!! :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! hittade din fina blog genom ett annan blog..
När jag tittade under dina gamla inlägg (köksrenovering),upptäckte jag, att du har glas skivan istället
kakel på vägen. Nu undrar jag om hur svårt är den att underhåla städa...?kramar

Jennica... sa...

Hej,
Det är hur enkelt som helst. Jag bara torkar av med våt disktrasa, ibland putsar jag med lite fönsterputs. Riktigt enkelt faktiskt!
// Jennica

Jennica... sa...

Hej igen designitidochrum!
Blev bara nyfiken. Du skrev att du hittade min blogg genom en annan. Vilken blogg var det? Visste inte att någon annan har länkat till mig och det hade varit roligt att veta vem. Det är såklart helt ok, är bara nyfiken! :)
// Jennica