17 juni 2008

Pension!!

I fredags gick min Pappa i pension och idag är det Mammas tur!! GRATTIS till dem!!

Detta firades med pompa och ståt (eller kanske tutande och sång...?!) i fredags!

Vi hade skickat en inbjudan till dem där det stod att de skulle stå redo utanför sitt hus med vars en övernattningsbag kl. halv sex i fredags. Och där stod de.......! :)

Då kommer vi - först Jense i en blå Porsche cab tillsammans med Jossan och sedan jag i vår Porsche tillsammans med Kim. Den blå bilen var pyntad med ballonger i gult och blått och både Jossan och Kim höll ut en svensk flagga ur fönstret. Vi tutade allt vi kunde. :)

När vi kom fram så hängde vi blommor och champagne om halsen på dem. Och så sjöng vi en omgjord variant på studentsången, "Sjung om pensionärens lyckliga da´r....". Vi gjorde alltså en studentvariant på pensionsfirandet! :)

De blev väldigt överraskade och glada!

Sedan fick de dricka lite champagne och hoppa in i bilen med Jens och Jossan. Sedan åkte vi kortege och tutade allt vi kunde! Och vi tog självklart minst tre varv i varje rondell vi passerade. :)

Väl hemma hos oss så drack vi fördrink och sedan blev det 3-rätters middag med gott vin. På menyn stod en toast med tomat, mozarella och pesto till förrätt. Till huvudrätt hade vi grillad hel forell med nypotatis, kall gräslökssås, sparris och sallad. Till efterrätt blev det ginstänkt sorbet.

Kim höll tal, ett rim på hela sju verser, som hon skrivit. Det gick ut på att de skulle ägna sig åt något nytt nu när de blir pensionärer och så fick de startkit för dessa nya aktiviteter. Jätte-kul idé! :)

Vi hade en jätte-trevlig kväll och de sov över allihop. På lördagen gick vi en lång promenad hemma i området och omgivningarna. Super-mysigt!!!

(Det finns en massa kul bilder, jag ska lägga upp några vid tillfälle.)

1 kommentar:

Kim sa...

Ja, det blev lyckat! Inte dumt det där inte, inte ens den grisstänkta efterrätten!