26 maj 2008

Citat by Josefine

Josefine har sagt mycket roligt denna helgen!

I lördags hjälpte hon Jens att kratta kottar eftersom han annars inte kan klippa gräset. Hon hade en liten publik i form av tre små knattar som bara nådde över med nästipparna över staketet. Det var barnkalas hos grannen!
När hon var klar så sa jag: "Tänk vad de tycker att du är en stor fantastisk tjej som hjälper din pappa." Då svarar hon: "Åhhh, vad du alltid ska vara dramatisk mamma!!"

För denna prestation med krattan så lovade Jens henne en belöning. När hon och jag senare pratade om att vi kanske ska åka på semester i februari nästa år, och jag berättade att det är väldigt dyrt och att vi måste spara noga fram tills dess, säger hon:"Men stackars pappa, hur ska han nu kunna ge mig belöningen...?!"

I går morse när vi åt frukost så var det någon som "burnade loss" från vägen som går ner till sjöarna. Detta är inte precis ovanligt. Ett himla liv var det i alla fall. Då säger Josefine väldigt argt: "Åhhhh, vilka idioter! De skulle ha stryk!!" Undrar var hon har hört det någonstans...... :)

Och i fredags var allt överdrivet när vi såg på Melodifestivalen.
"Åhhh mamma, vad de är överdrivna!"
"Ähh, vad de dansar överdrivet!"
"Var inte den där klänningen överdriven mamma?!"

Inga kommentarer: