01 april 2008

Stockholm tur och retur



I söndags var vi i Stockholm tillsammans med Jens föräldrar och deras vänner för att se Eagles i Globen!

Efter att ha lämnat Jossan i Malmö hos mamma och pappa, så körde vi tillsammans med Jens föräldrar upp till Stockholm. Det blev en mysig bilresa med Eagles i stereon och mycket prat. Inte så mycket trafik och bra väder gjorde sitt till.

Vi kom fram vid tre-tiden och vi parkerade vid Medborgarplatsen. Vi gick en sväng i det fina vårvädret medan vi väntade på Jens föräldrars vänner. Det blev en liten tur till Mosebacke där vi beundrade utsikten över stan. Mer än så hann vi inte förrän det blev dags att gå till restaurangen, det blev en japansk restaurang som hette Murasaki. Jätte-god mat!! Och kul var det, man stekte sitt kött och sina grönsaker direkt på en stekplatta på bordet.

Mätta och belåtna tog vi sedan tunnelbanan ut till Globen och det var dags för konsert. Jag hade aldrig varit i Globen så bara det blev en upplevelse. Konserten var jätte-bra!! Det är ju Frank och Jens som är de stora fansen, men jag tycker också att musiken är bra. Jag kan mest låtarna från den nya skivan och de spelade faktiskt flera stycken och det var kul! Och så Hotel California såklart! :)

Vi var väldigt nöjda efteråt! Konserten var bra, häftigt med 4 män med fantastiska röster i mörka kostymer som rockar loss! :)

Sedan blev det tunnelbana tillbaka till Medborgarplatsen och sedan bil hem till Skåne. Vi var hemma vid fem på morgonen och hann med ett par timmars sömn innan det var dags att åka till jobbet. Jag sov rätt mycket i bilen så det var rätt ok för mig. Däremot var Jens rejält trött då han hade kört större delen av vägen.

Kul dag! Stockholm tur och retur!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja åker ni nu bil 10-11 timmar så ska det allt till att det var god mat och fantastisk underhållning...

...ungefär som under påskveckan :-)

Jennica... sa...

Ungefär så ja! Fast lite mer komprimerat! :)