17 april 2008

Resumé

Nu har jag legat här i sängen i 1 vecka - supertrist! Men det är inte så mycket att göra åt, har absolut inte haft något val precis.....har bara precis orkat ta mig till toaletten och tillbaka till sängen igen.

Men livet har ju faktiskt pågått runt omkring mig, trots allt.

I lördags hade Jens sin stora otursdag! Planen var ju att vi skulle plantera växter samt tömma vårt garage. Jens var en kämpe och fixade garaget vilket är ett enormt jobb, det vet ni få som har fått lov att titta på förödelsen i garaget! Han handlade även växter, men de stackarna står kvar i sina påsar....hoppas att jag kanske orkar ta hand om dem i helgen.

Jens fick också för sig att han skulle köpa - äntligen! - en åkgräsklippare. Vi har varit spekulanter på en sådan sedan vi flyttade hit, men hela tiden dragit oss för att köpa en pga priset, de är jätte-dyra. Men nu hade han hittat en begagnad för 8.000 kronor som dessutom fanns nära där vi bor. För att läsa den långa versionen, se Jens blogg - www.fisburk.se. Den korta versionen är att han köpte gräsklipparen för 7.800 kronor och transporterade hem den och klippte med den i 20 minuter och sedan gick den sönder, motorn skar. Så nu har vi ingen gräsklippare - och dessutom inga 7.800 kronor heller!!

Ingen bra dag för stackars Jense.....och här låg jag helt ovetande med hög feber....

I söndags hade Jossan sin första gymnastiktävling. Det var en interntävling, Gympiaden. Och den missade jag!!! Så ledsen för det. Ville verkligen vara med och titta. Henns lag kom 4:a och hon hade en fin plakett med sig hem!

I veckan har det nog varit som vanligt för Jens och Jossan. Det har varit jobb och skola med allt vad det innebär. Så enormt tråkigt att vara såhär sjuk, har liksom ingen kontakt med världen utanför sovrummet....känner mig totalt odelaktig i vad som händer och sker. I dag har jag i alla fall varit uppe och rört mig lite i huset. Ser att det är dags för mig att tillfriskna nu... ;)

Inga kommentarer: