29 april 2008

Mer plantering!

Igår kväll var det så där underbart väder igen! Vi passade på att plantera våra Shersminbuskar som fortfarande inte kommit i marken, stackarna! Men nu är de på plats och det blev super-fint! Inte är de stora precis, bara en sådär ca 25 cm höga! Men tanken är ju att de ska skapa en lummig väldoftande känsla....får se hur lång tid det tar innan det blir verklighet.

Efter denna plantering så klippte Jens ner busken som står precis utanför uterummet. Vet faktiskt inte vad det är för buske, men den har röda kvistar och verkar tåla den mesta hantering! Förra året så låg en jääätte-stor hund i den under midsommarafton så den blev alldeles platt, då klippte Jens ner den enligt en taktik. Den växte upp igen.....den här våren klippte han ner den enligt en annan taktik....och den kommer säkerligen klara det också! :)

Jag vattnade alla nya rabatter, buskar och krukor. Det tycker jag är mysigt! Fördelningen i trädgården är att Jens klipper gräs, gräver och klipper buskar och träd medan jag planterar, rensar och vattnar. Bra uppdelning tycker vi!

Inga kommentarer: