08 april 2008

Mammas födelsedag!

Igår var vi hemma hos Mamma och firade hennes födelsedag! Jag hade köpt flera små presenter som gick i vårens tecken - jag är ju ganska längtig efter våren just nu så det kändes passande.

Även Mamma kände sig nog lite vårig för vi fick vårig mat! :) Det blev kall kassler med melon, hasselbackspotatis och en kall sås med fruktcoctail - gott gott!

Vi hade alla en trevlig kväll, mycket prat precis som vanligt! Lill-Joss var dock lite trött, hon är lite hängig för tillfället. Inte sjuk, bara trött. Kanske vårtrötthet, kanske annalkande pollen-allergi eller helt enkelt bara lite sömnbrist. Får se till att det blir några strikta kvällar med tidig läggning och se om det hjälper. Jag funderar också på att köpa vitaminer till henne, hon äter ju mer eller mindre inga grönsaker eller frukter så det kan nog behövas.

Igår sken solen hela dagen och det var första dagen utan stövlar, det blev mina nya vita Converse sneakers! Idag är det mulet och grått men det blev Converse ändå, känner mig ytterst trött på stövlar och vinterkläder!

Inga kommentarer: