07 april 2008

Helgen som gick

I fredags var vi alla tre super-trötta när vi kom hem! Trots detta så var planen att laga god middag, det blev entrecôte med klyftpotatis och god sås och till detta drack vi lite rödvin. Det blev sådär i ärlighetens namn....köttet blev av någon anledning inte så gott. Jens tyckte inte alls om det, och inte jag heller men å andra sidan så är inte jag så förtjust i entrecôte så för mig var det ingen skillnad mot i vanliga fall! Däremot så tyckte jag att såsen var super-god!! Det tyckte inte Jens...jag kunde inte förstå varför....vi fick svaret när Jens tittade på mjölkpaketet....den var gammal! Då kändes det helt plötsligt som om såsen trots allt inte var så god..... Så kanske inte den mest lyckade middagen! :)

Efter middagen så spela Jens och Jossan "World of Warcraft" och jag pärlade, det blev ett halsband och ett armband.

I lördags så var jag uppe tidigt och åkte in till Malmö för att klippa mig. Skönt att bli lite fin i håret igen! Gick en sväng på stan efteråt och köpte några småsaker inför kvällens tjejmiddag.

På vägen hem så träffade jag Jens på Lödde plantskola, Jossan var och och red. Vi beställde Björkar, Shersmin buskar och en magnolia som skall planteras nästa helg! Nu känns det som om våren är på väg!!

Jossan hade en jätte-lyckad ridning! Hon red på Billy och de hade ridit ut i det fina vädret. Hon hade galopperat utan att någon höll i henne, och hoppat "jätte-höga" hinder! Det var en glad och stolt tjej som jag hämtade i stallet!!

Sedan blev det lite pyssel hemma, lite dammsugning och så. Sedan var det dags för att åka till Helsingborg och Tjejmiddag hemma hos Sara. Vi var fem tjejer och det var mexikansk afton, med tacos, fajitas och mycket Tequila! Kuligt!! Vi åt, drack, pratade och dansade ända fram på småtimmarna. Sedan blev det en tur på stan och vi dansade till klockan fyra på morgonen! :)

Igår blev det således en lugn dag. Jag sov över hos Sara och var hemma vid två-tiden. Jens åkte till Staffanstorp och hämtade två Spireabuskar som vi fått av Frank och Lotta. Frank följde med hem till oss och de planterade dem, det blev jätte-fint! Sedan planterade jag blommor i våra krukor på framsidan, det blev vita penséer, vårljung och murgröna.

Jossan var hos Rebecca i Lomma hela dagen. När vi var klara med planterandet så gick jag och Jens en promenad i det vackra vädret, härligt!! Vi tog en runda i trädgården också, den ser ganska så skräpig och skruttig ut just nu. Gräsmattan behöver verkligen klippas, det behöver rensas och krattas. Hoppas att vi får tid till det nästa helg. Nu längtar jag verkligen efter att våren ska komma på allvar!

Inga kommentarer: