23 april 2008

Grillpremiär och övriga tankar.....

Igår var det grillpremiär! Inget märkvärdigt, bara korv med bröd, men ändå väldigt mysigt och gott! Mysigt att känna doften av grillat! Och så vet man liksom att man har en hel lång grill-säsong framför sig med smaskig mat...mmmmm! :)

Det är härligt nu när det är fint väder när man kommer hem på kvällen! Man utnyttjar tiden på ett helt annat sätt, det känns ungefär som om man får några extra timmar per dygn. Och det är ju aldrig fel!

Igår när jag kom hem så tvättade Jens bilen och vi tog en tur för att torka den! :) Jossan var ute och mös med Molly, så himla kul att de hittat varandra igen. Trodde nog det var kört nu, Molly fyller ju ändå 13 här snart....och det är inte så lätt att "hänga" med då när man "bara" är 8! :)
Men Molly är ju super-goa tjejen och det kanske är ganska mysigt att ta det lite lugnt, i en 8-årings tempo ibland.

För övrigt är jag trött. Det känns som om man kan sammanfatta läget så. Kraschar i tv-soffan där hemma på kvällen och kommer mer eller mindre inte upp på morgonen. Sååå trött! Pratade med min kompis Monika härom dagen, hon är sjuksköterska, och hon sa att när man haft influensa så tar det ungefär en vecka efter man blivit frisk för att man ska känna sig helt ok. Så det är väl bara att vänta....antar jag...

Men jag känner mig trött. Förutom att kroppen är helt slut så är jag trött....tja, på jobbet tror jag... Har inte motivation och inget riktigt engagemang.... Det är i och för sig rätt struligt just nu, men usch....har ingen riktigt lust. Men kanske är det bara nu, när jag känner mig trött för övrigt och så hjälpte det ju inte till att halka efter en vecka. Vi får väl se....men det känns som om jag behöver en förändring....men det kanske räcker att det blir vår....att det känns lite roligare då. Ska försöka komma igång med pärlandet igen, det hade varit kul!! Hade en tanke igår på att jag skulle göra en beställning som jag har som ligger, men som sagt....jag somnade....

1 kommentar:

Anonym sa...

www.fisburk.se = bilder på grillpremiären!!