13 mars 2008

Astrid Lindgren, vin och foton!

Igår eftermiddag/kväll var det temaredovisning på Josefines skola. De har haft Astrid Lindgren som tema och igår visade de upp allt de gjort! Det var teckningar, målningar, böcker som de skrivit själv, foton från när de var på skolmuseét med mera med mera. Klockan halv sex var det dags för kvällens huvudnummer - körsång av Astrid Lindgren sångerna. Det var alla barn i klass 1-3 som sjöng.

Det är så roligt att titta på! De var riktigt duktiga och klämde i. Vissa barn står helt stilla och allvarliga (Jossan) och så finns det de som står still men som ler med hela ansiktet och tittar frimodigt rakt ut på alla föräldrar och så har vi de som inte kan stå still utan mer eller mindre står och hoppar hela tiden! :)

Efter att vi tittat på allt fint, lyssnat till körsång och ätit korv så åkte jag och Jossan hem medan Jens åkte till Center Syd och kompletterade lite till hans skidresa. Han åker ju på lördag. Jag och Jossan gjorde lite matteläxa (nu är vi ikapp!), åt lite mer kvällsmat och så var det dags att hoppa i säng!

När Jens kom hem så satte vi oss ner och pratade - typ första gången sedan jag kom hem. Jag drack lite te och Jens mös med ett glas vin. Jag visade allt jag köpt under min resa och så tittade vi på fotona som jag tagit. Det var hur mysigt som helst!!

Inga kommentarer: