29 februari 2008

Hej hej!!

Om ungefär två timmar ska jag sätta mig på tåget tillsammans med Hanna för att åka till Kastrup. Vi flyger inte förrän klockan tre, men jag tycker om att vara i god tid när jag ska flyga. Plus att jag tycker det är rätt mysigt att strosa runt på en flygplats, speciellt Kastrup tycker jag faktiskt är en trevlig flygplats.

Jag håller på att dividera med Hanna nu om när vi ska åka. Jag vill som sagt vara där i god tid och hon tycker vi kan åka så att vi är där max en timme innan. Men jag tror jag vinner, jag har hela avdelningen på min sida! :)

Just nu skrattar jag åt Hanna som håller på och pratar med företagshälsovården för att boka om sin tid för vaccineras. Hon tänkte att hon skulle ta sin spruta ungfär då jag tyckte vi skulle ta tåget! Hur ska detta gå! :)

Annars känns allt bra nu. Väskan är packad, jag är vaccinerad, allt jobb är förberett, jag har en ny bok och en ny tidning i handväskan.....jaa, jag tror att allt är som det ska.

Men det är klart att det pirrar i magen. Jag kommer att sakna Jens och Joss, jag har aldrig varit borta så länge från henne. Jag har fått en liten gosekanin med mig som jag ska ha när jag sover, "så att du inte glömmer mig Mamma". Det är ingen risk! Hon ska ha sitt nya Ängel-halsband som hon fick av mig på Alla hjärtans dag hela veckan. Jense tar det mer med ro. :)

Puss på er alla!
Vi hörs när jag kommer hem.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha en riktigt trevlig resa nu! Har du tråkigt kan du ju kola in min blogg också hempo.blogg.se