27 januari 2008

Sondag pa Koh Lanta!

Nu har aven jag hittat till en dator och tankte skriva en liten rapport! De har fyra datorer har som man kan "kopa" Internet-tid pa. Datorerna finns i ett litet hus utan vaggar och nar jag tittar bortat sa ser jag poolen, Jens som sitter och laser och Jossan som spelar Yatzy med sin nya kompis Moa. Solen borjar sin fard nerat och det ar allmant fridfullt.

Vi sov lange i morse, missade frukosten men fick i oss god brunch. Maten har ar fantastisk!! Riktigt gott!! Vi ater thailandskt varje dag, utom Jossan som ater sin pasta och toast! :) Det enda man kan klaga pa ar servicen har pa vart hotell, den ar inte helt ok.....det tar tid innan man far menyn, innan maten kommer och innan man far betala. Men anda ok, maten vager upp det!! (Man kan dra vissa paralleller till Naxos i somras, for er som var dar!!) :)

Var resort ar jatte-fin! Har finns tva pooler, en som ar ca 25 meter och en barnpool som ar ca 10-15 meter. Jossan ar i vattnet mer eller mindre konstant!! Restaurangen och baren ligger i direkt anslutning till poolomradet. Stranden ligger ocksa i direkt anslutning till poolomradet, de gransar direkt till varandra. Det ar ca 20 meter ner till vattnet. Lyxigt!!!

Det ar varmt, jag vet inte exakt hur varmt men det ar sakert minst 30 grader varje dag. Kvallarna ar varma och det ar underbart att slippa frysa for en "frysekylling" som jag!! :)

Jossan har som sagt fatt en kompis har som ar 6 ar. Hon heter Moa och har sin familj med sig. Eftersom tjejerna leker hela tiden sa har vi lart kanna hennes familj en del. Vi var ute och at tillsammans igar, trevligt!! De ska inte stanna lika lange som vi, sa vi far val se om hon hittar en ny liten kompis efter det. Just nu ar det super-lyxigt for oss alla. Jossan har super-kul med en kompis som vill bada hela tiden och jag och Jens kan sola och lasa hur mycket vi vill.

En kvall var vi inne i staden Ban Saladan och gick en runda. Vi bokade en utflykt som vi ska gora i morgon. Vi blir hamtade med bat i morgon bitti och aker till en o som heter Koh Muk. Dar ska vi snorkla, bada och sola och sa far vi lunch pa stranden. Mysigt!!

Igar var Jens och dok och han fick en riktigt fantastisk fodelsedagspresent! Han fick namligen se Mantor pa sitt dyk, ni vet de dar stora rockorna som har ca 5 meter mellan vingspetsarna. Han var salig!! :)

Glom inte att aven lasa hans blogg Fisburk.se, dar han bloggar och laddar upp bilder.

Hoppas ni har det bra dar hemma, vi har det helt underbart!!

Stora KRAMAR!!!!

Inga kommentarer: