10 januari 2008

Försov oss....

Jag har varit jätte-duktig måndag till onsdag denna veckan - gått upp i tid, ätit frukost och Jossan har inte behövt stressa alls på morgonen. Men idag så försov vi oss....visserligen en tillfällig svacka, men ändå....

Jens var ju i Göteborg över natten och jag sov dåligt. Jag har verkligen inget emot att vara själv hemma, det kan till och med vara lite skönt ibland. Men att sova själv....det går inte. Jag vaknar vid minsta lilla ljud och hjärtat håller på att hoppa ur bröstet!

I natt vaknade jag bland annat av ett ljud och öppnade ögonen och upptäckte att hela sovrummet låg i ljus! Konstigt blått ljus, ungefär som om ett rymdskepp landat brevid sängen. Det visade sig att Jens dator, som står uppe på loftet, hade dragit igång och gav i från sig små "pluppande" ljud och fullt ljus strömmade från skärmen! Jaja, efter att smugit uppför trappstegen och kollat så det inte satt någon rymdgubbe och spelade spel så kunde jag efter många om och med somna om igen. Men bara för att vakna av andra ljud.....var uppe flera gånger och kontrollerade dörrar.... Så - vi försov oss i morse! Tramsmaja!!

Inga kommentarer: