16 januari 2008

Bikini, sandaler, parfym och pass!

Igår så lyckades jag och Josefine hitta riktigt fina sandaler till henne, det blev ett par i rosa och beige från Nike. Hittade också ett par "plasttofflor" som hon kan ha på stranden. Perfekt!

Hittade också två fina bikinis till henne, en i brun/rosa och en i två blå nyanser. Jätte-fina!!

Det är skönt att det är avklarat! Nu tror jag att vi har de kläder vi behöver. Ska kanske själv prova mina bikinis....men det är så deprimerande....! :)

Vi la vår beställning på Taxfree igår också, fiffigt att kunna göra det via Internet. En riktigt bra site hade de, lätt att navigera på och att hitta det man sökte. Så nu kommer det att ligga vars en påse på flygplansstolen på vägen dit och en på vägen hem. Lite sprit och krämer på vägen ner och så parfym och lite annat på vägen hem! :)

Sedan var det det där med pass.... Vi har givetvis kollat så att våra pass är giltiga, och det är de. Men igår när jag läste det finstilta på vår internetbiljett, så upptäckte jag att passet måste vara giltigt i 6 månader efter vår hemresa. Och det är inte Josefines, det går ut i Juli. Så i eftermiddag så åker hon och Jens till Polisen och försöker skaffa ett nytt pass till henne. Det ska inte vara några problem, men det ska bli skönt när det är gjort. Alltid lite oroligt med sånt tycker jag!

Inga kommentarer: