03 december 2007

Trögt....

Just nu känns vår köksrenovering ganska dryg.....nu har det inte hänt något sedan mitten av förra veckan. Vi väntar på leverans av bänkskivorna och tapeten. Men bänkskivorna kommer i morgon och tapeten på onsdag, så nu hoppas jag att det rör på sig snart igen!!

Att laga mat i vardagsrummet med hjälp av mikron och att diska i badrummet börjar bli ganska trist... "Laga mat och laga mat" förresten, just nu så "lagas" det inte så mycket. Antingen så köper vi hem mat eller så blir det smörgåsar.

Det känns också som att allt annat också är rörigt....kan nog bero på att det är det! Man hittar ingenting eftersom de "normala" ytorna där de sakerna brukar finnas, just inte inte finns. Det är allmänt dammigt och rörigt, men att städa känns inte aktuellt förrän man kan göra fint överallt. Detta medför att vi slarvar lite överallt....jag menar bara för att man renoverar köket så behöver ju inte strykhögen växa sig enorm, eller Jossans rum behöver ju inte vara stökigare än vanligt, man kan städa på ovanvåningen och så vidare och så vidare. Men just nu så har vi blivit helt blasé när det kommer till att hålla ordning.

Hoppas hoppas att alla hantverkare nu har tid att fixa det sista inom den närmsta veckan så att vi kan få leva "som vanligt" där hemma igen! Känns som om det behövs...

Inga kommentarer: