05 december 2007

Köket - Snart klart...

I dag kommer elektrikern och gör det sista av sitt arbete. Sedan vill vi varken se eller höra av honom ever again! Han är helt enkelt dum i huvudet, om man får lov att säga så. En lång historia som bottnar i att han inte klarade av att Jens ville ha fakturan mer specificerad eftersom vi tyckte att det blev dyrt och vi förstod inte helt vad vi betalade för. Elektrikern blev sur för detta och tyckte att vi kunde anlita en annan firma......moget! Detta skickade han via SMS dessutom. Efter ett långt telefonsamtal i morse mellan en sur elektriker och en super-arg Jens så ska han till slut komma idag. Helst av allt vill vi bara be honom fara och flyga (fast inte med så fina ord....) men vi är ju helt beroende av honom. Elektriker med ledig tid växer inte på träd och vi vill bli klara NU! Jens har blivit super-tuff och fixade samtalet jätte-bra. Vi har ju alltid varit lite mesiga i sådana diskussioner, men Jens har verkligen tuffat till sig!

Ikväll kommer Johannes och ska fixa med bänkskivorna. Tapeten skall komma in till butiken i morgon och på söndag kommer målaren och tapetserar. Nu nu nu......nu börjar det närma sig slutet!!! Åhhhhh, vad skönt det ska bli!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

...och sedan blir det massor av bilder på det nya... ...det tar jag iaf för givet... ...vi måste ju få veta om det är värt att åka ner till påsk och titta på det *S*.

Jennica... sa...

Det kommer att komma många bilder på det nya köket när allt är klart!

Och det kommer helt klart att vara värt att komma ner till påsk!! :)

Anonym sa...

Surfade runt lite och sökte efter köksrenoveringar. Hamnade här. Kommer nog att bli hur snyggt som helst, ser fram emot att se resultatet. Lycka till med hantverkarna, man måste stå på sig. Men det verkar ni ju vara bra på :-)

Jennica... sa...

Tack! :)
Kom gärna in igen och titta, det kommer att komma fler bilder på det färdiga resultatet. Men om du har följt hela resan, så har du ju sett hur det såg ut från början.

Och vi ska alltså ha vita luckor, inte ljusblå! Det är skyddsplast! :)

// Jennica