07 december 2007

Köket - Renovering dag 33

Igår hände det grejor!!!

Titta så fint det blir!!! Vi är så himla nöjda och satt rätt länge sent igår kväll och bara tittade. Det känns faktiskt helt overkligt att vi har ett så fint kök. Och det är ju onekligen en enorm skillnad mot hur det såg ut innan!

Det som är kvar nu är att väggen där fläkten sitter ska tapetseras, det görs på söndag. Sedan så ska det sättas upp en glasskiva som vi ska ha som stänkskydd, istället för kakel, ovanför diskbänken. Det ska sättas upp lister, nya fönsterbrädor, trösklar och lite sånt smått och gott. Det sista som blir pricken över i.








12 kommentarer:

Anonym sa...

Nu när jag har hittat hit får jag ju följa arbetet. Här händer det grejor. Kan man säga annat än skitsnyggt. :-) Jag ser fram emot att se bilder på tapeten också och självklart det helt färdiga resultatet. Verkligen ett jättegrattis till ett lyckat projekt :-)

Jennica... sa...

Tack så hemskt mycket! Ja, det blir fint! Jag var inte hemma igår kväll och fick nästan en chock när jag kom hem och så det! Det blev ännu finare än jag kunnat föreställa mig!

På söndag ska det alltså tapetseras och då kommer fler bilder!

Kim sa...

TOKSNYGGT!

Jennica... sa...

Tack tack!! :)

Anonym sa...

Så fantastiskt fint...!
Vilket jobb, förstår att ni är nöjda!
Måste komma och titta!

Kim sa...

Ska bli grymt att få se tapeten sedan! Men... hmm... är inte ugnen under spisen?

Kim sa...

Eller är det diskmaskinen som syns och kanske ugnen som är vid kylen och frysen? Hmm... ja jag förstår mig inte på sådana här nymodigheter! :D

Jennica... sa...

På den mittersta bilden ser du spishällen. Det du ser snett till höger om hällen är en vinkyl! :)

Ugnen sitter brevid kyl och frys, det ser du på sista bilden.

Kim sa...

Med spisen menade jag förstås hällen. Så då var det ugnen som satt vid kyl/frys alltså. Vinkyl ja... är det rätt färg nu också?

Anonym sa...

Instämmer med övriga. Det ser fantastiskt fint ut. Det har ni gjort bra.

Pappan (till Jennica)

Jennica... sa...

Vi behöll den svarta vinkylen. Det visade sig att de skrivit fel på sin website, den finns inte i silver. Men faktum är att den passar bra ihop med ugnen och spishällen som också går i svart, så det funkar bra!

Anonym sa...

Å Jäklar... ...går inte att känna igen sig.

Riktigt snyggt, ska bli spännande att se framåt påsk hur det blir helt färdigställt.

Grattis till ett bra jobb.