14 december 2007

Köket - Lister och glasskiva

I förrgår så var Johannes (snickaren) hos oss och satte upp lister! Det är ju "bara" en detalj, men det gör otroligt mycket för helheten i rummet. Det känns mer helt.

Han hade även med sig våra glasskivor, den som ska sitta över diskbänken och den som vi ska ha som "anslagstavla/kom ihåg tavla". Den sistnämnda var helt rätt och sattes upp och blev kanon-bra! Tyvärr så var den som ska sitta över diskbänken fel.....den var frostad och vi vill ha den klar, man måste ju se vår fina tapet. Men vi satte upp den ändå i väntan på den rätta så att vi har ett skydd för tapeten så länge.

Vad är kvar nu då....? Jo, rätt glasskiva, en täckskiva, ett par ventillationsgaller, handtag på lådorna och fönsterkarmar.

Just nu jobbar vi hårt med att få in allt porslin i lådor och skåp. Allt skall diskas av eftersom det är väldigt dammigt av allt byggdamm. Man ska också bestämma vilken som är den bästa placeringen av allt, och bara det tar lite tid. Det flyttas runt en del kan jag säga!

Men det börjar ljusna även på den fronten och optimistiska som vi är så hoppas vi få klart allt i kväll. I morgon kommer nämligen Frank, Lotta och Greta hem till oss på middag! :)

4 kommentarer:

Kim sa...

MÅSTE jag vänta ända till nyårsafton?!

Jennica..... sa...

Ingen aning! Just nu är det hektiskt värre och det är svårt att planera något överhuvudtaget!

Men ett litet besök i mellandagarna får vi nog in! :)

Kim sa...

=D Bra! Fast mellandagarna är ju nästan nyårsafton!

Polybase sa...

Även ska behöva vara mycket försiktig när du väljer stilleben tryck och affischer att dekorera ditt kök eftersom de har tidvis också varit överutnyttjas. Så ha tålamod när du väljer konst för väggarna och jag ska föreslå dig att besöka en online konst Posters nätbutik i Indien eller vägg konst butik på internet istället för att gå in med offline konst butiker eftersom du kan bläddra igenom tusentals av konstverk utan att någonsin besvära dig eller butiksägaren.

Glaslister fönster