10 oktober 2007

Gårdagens visning

I går hade vi alltså vår andra smyckevisning. Det var 8 personer som kom, ingen som jag kände. Vänner och arbetskamrater till Christine.

Det var väldigt trevligt, samma upplägg som första gången. Alla verkade nöjda och hade en mysig kväll. Försäljningen gick inte lika bra som första gången, men ändå bra tycker jag. Det är så roligt att vi faktiskt säljer och att de som kommer uppskattar våra smycken. Det är viktigt tycker jag, att de uppskattar det de köper. Det är absolut inget köptvång, vi har lagt ner vår själ i de smycken vi gör och vi vill verkligen att de som köper ett halsband eller armband ska tycka lika mycket om det som vi gör.

Jossan var en lite hjälte som höll ut hela kvällen, det blev lite sent för henne. Men hon mös omkring och åt jordnötter och drack saft! Hon somnade som en stock när vi kom hem igen.

I dag ska hon följa med Linnea hem efter skolan, då hinner jag handla lite. Sedan är det en matteläxa som ska göras och sedan tidigt i säng. Dagarna går fort, om tre dagar så kommer Jens hem igen. Vi har lite SMS kontakt och han verkar ha det super-bra! Han har klarat sitt Nitrox prov som han skrivit så det, och det faktum att hans resekompis fick veta att hans fru är gravid, firades igår!

Inga kommentarer: