19 september 2007

Fotografering, tandläkaren och arbeta hemma

Idag arbetar jag hemifrån. Sitter här i vardagsrummet, dricker kaffe, läser mail och ser ut på en trädgård som badar i sol, vackert! Men det börjar bli kyligt nu, det märks att hösten är på väg. Får nog gå och hämta strumpor.....

Idag ska Josefine bli fotograferad i skolan. Dagen till ära är hon klädd i sina nya Me & I kläder, molnklänningen med mjukisbyxor till. Håret är uppsatt i tofsar, allt enligt hennes eget önskemål! :)

Sedan, efter lunch, ska hon till tandläkaren. Det är ett besök hos tandregleraren, vad nu det är. Det låter ganska hemskt tycker jag....men jag antar att han ska kolla om tänderna "växer" rätt, eller sitter rätt....något sånt. Undrar vad han säger om hennes "dubbla" tand, hon har en lös tand som inte ramlat ut än och bakom den har den nya vuxit upp!

Eftersom jag ska åka med henne till tandläkaren så kände jag att jag kunde jobba hemifrån, det blir bara en massa körande annars. Skönt att jag har möjligheten till det, det underlättar!

Ikväll ska jag träffa Monika! Det ska bli super-kul! Det var så länge sedan vi sågs. Hon är ju gravid, och det ska bli mysigt att få se hennes mage och prata bebis!!

Inga kommentarer: