27 augusti 2007

Överraskning!

Nu i Augusti har jag och Jens känt varandra i 10 år - och detta måste såklart firas!

Med tanke på vissa "missöden" så kan vi inte fira att vi varit tillsammans i 10 år, men vi kan däremot fira att vi har spenderat 10 fantastiska år ihop. För vi har funnits i varandras liv i 10 år, vi har upplevt stormiga vindar men även härliga sommarbriser..... Vi har skapat många fina minnen.

Så, i veckan fick Jens en inbjudan av mig där det stod att han skulle stå klar och färdigklädd klockan 17 i lördags! Vi körde in och lämnade Jossan hos mamma och pappa, sedan skjutsade mamma oss upp till stan.

Min tanke var att vi skulle gå till ställen där vi varit tidigare, som vi hade minnen från men som ändå var överraskande för Jens.

Första anhalten var Hilton hotell på Triangeln, här tog vi en drink. Vårt minne härifrån
är att vi var där med Sofie och Mattias dagen då de gifte sig.
Sedan promenixade vi till restaurang Atmosfär som ligger borta vid Fersensväg. De hade ändrat inredning sedan vi var där sist (vilket var ca 9 år sedan...!) och det var riktigt snyggt. Maten var helt gudomlig!!! Vi blev sååå nöjda! Vårt minne härifrån var att vi var där på romantisk middag en gång, för ungefär 8-9 år sedan.

Jens åt champinjonsoppa till förrätt, och jag tog rödbetor med parmesan. Till huvudrätt valde Jens hängmörad oxfilé och jag tog Gös. Vi drack gott vin till som de valde ut, så att det skulle passa perfekt till maten. Allt avslutades med en chokladbakelse och cappuchino. Jätte-jätte gott!!

Jo, vi tog ju en fördrink även här. Min tanke var att vi skulle dricka lite bubbel, jag tyckte det passade bra. Men när vi såg Dry Martini på drinklistan, och med tanke på att vi var på vår egen "Memory lane" så ville vi prova det. Vi drack nämligen det när vi var på Seychellerna, och det var så äckligt rent ut sagt!! Vi hade förväntat oss Martini så som vi var vana vid det, nämligen söt Martini Bianco..... Nu ville vi se om vi blivit lite mer vuxna.....och jag kan säga att jag inte blivit det!! Jens hade vuxit till sig lite.... Nej, Dry Martini är absolut inte för mig!!!

Efter vår middag gick vi upp till Lilla Torg och drack lite drinkar och tittade på folk. En super-mysig kväll!!!

Jag älskar dig min Älskling!!!
.

Inga kommentarer: