25 juni 2007

Midsommar!

Vilken midsommar-helg!! :)

Vi har haft en jätte-mysig midsommarhelg! De första gästerna kom i torsdagskväll och de sista åkte i morse! 15 vuxna, 3 barn och 1 hund var vi - och alla sov över! :)

Men det har varit så mysigt! Vi hade ju t o m lite tur med vädret, det var ju ganska trist under dagen på midsommarafton med det bättre sig till kvällen och på lördagen var det riktigt fint.

Jonas och Johanna kom på torsdagskvällen och vi grillade och hade en mysig kväll med dem. Sedan på fredagen så droppade folk in under hela dagen. Vi åt och drack gott, lyssnade på musik, dansade lite och spelade olika spel som "Sing Star" och "Guitar Hero". Det är x-box och Play Station spel och även om det låter lite trist så var det jätte-kul!! :) Vi sjöng som galningar, Sing Star är som en typ av karaoke där man tävlar mot varandra. Jag var helt hes dagen efter! :)

Dagen efter....lördagen....jag och Jens hade ett super teamwork och fixade brunch till allihop! Mycket gott och uppskattat - korv, bacon, omelett, grönsaker, bröd, kaffe och juice. Sedan slappade vi i trädgården, några tog ett dopp i sjöarna, några tog en promenad....en skön dag.

Flera droppade av under dagen medan några stannade och vi åt pizza ihop fram emot eftermiddagen. Sedan var det bara Anders och Lena kvar, och de stannade som sagt till i morse.

Så, då har man klarat av att ha 13 mat- och övernattningsgäster! :)

Jag tog faktiskt inte ett enda foto med telefonen under hela midsommarhelgen! Men både Kim och Jens fotade flitigt så det kommer lite foton på festandet snart.

Inga kommentarer: