04 maj 2007

Vårruset 2007



Igår var det Vårruset i Halmstad! På bilden ser ni de tappra kämparna som tog sig runt - tillsammans med ungefär 6.000 andra. Kim, Sara, Maria och Anna - och så jag såklart!

Vi var anmälda som ett lag för då får man picknick! Vårt lag heter Glamour Girls och tanken var att vi skulle vara väldigt glamorösa.....tja, vi lyckades sådär i år. Sara och Maria hade paljett-toppar, Anna hade röda glittriga benvärmare och hade sprayat glitter över sig. Jag hade en silvrig glittrig topp och Kim hade efter att ha letat igenom hela sin garderob hittat en vit t-shirt med ett tryck i liiite rosa och liiite glitter! :)

Allt gick bra, vi var inte övertränade precis så tiderna hade väl lite mer att önska. Vi tog oss in runt halvtimmen allihop, give and take en minut hit och dit. Men vi sprang på hela vägen och kände oss nöjda efteråt - och värda vår picknick! Goda bullar och tortillabröd med gott pålägg, fil och cider.

Själv kände jag mig faktiskt riktigt nöjd, jag sprang på hela vägen. Ibland när jag är ute och springer hemma så känns det som om jag ibland springer på stället, men igår så kände jag att jag "drev" på i varje steg. Det höll till 4 km, sedan blev det tungt! :) Kim som varit skadad rätt länge sprang med mig hela vägen, vi tänkte ha en spurtfight på slutet men där hade jag ingen chans. Det fanns liksom inte så mycket kvar att ge, vilket ju i och för sig betyder att jag sprungit på bra hela vägen. Men å andra sidan tror jag att Kim hellre hade dött än förlorat i en spurt mot mig! :)

I bilen på vägen hem så bestämde vi oss för att "nästa år, då ska vi vara super-vältränade och springa på riktigt bra tider!". Ungefär samma sak vi säger varje år på vägen hem! :) Men - nu, denna gången ska det bli av. Vänta bara - nästa år kommer Glamour Girls!!

Inga kommentarer: