24 maj 2007

Shopping!!

Idag har jag shoppat! Vad det kan göra en flicka lycklig! :)

Imorgon är det IKEA IT vårfest och nästa helg ska jag och Jens på inflyttningsfest. Har kollat igenom min garderob och alla kläder är svarta, svarta, svarta, bruna, gråa, lite mer brunt....och så svart! Jag behövde definitivt färgglada vårkläder!

Och hem kom jag med.....svarta skor och en svart klänning! :) Men oj vad fint det blev! Sååå nöjd! Både skorna och klänningen är från Whyred och skorna är nog de dyraste jag någonsin köpt.... Det blev en liten liten väska (eller egentligen börs) och armband i guld att ha till också...!

Jag har tagit foto på skorna, väskan och armbandet men nu vill inte telefonen skicka över bilderna....får se om det kan komma något foto imorgon på mina nya fina dyrgripar. Tyvärr blev fotot på klänningen inte bra, den måste ses på.

Jens och Jossan var med på Nova. Jossan såg ut som om hela världen gått under på vägen dit, hon hade verkligen ingen shopping-lust! Men efter en festis och ett choklad och en liten present av pappa från leksaksaffären så lekte livet igen!
Det är något med flickor och shopping - stora som små! :)

Inga kommentarer: