24 maj 2007

Köpenhamn


I tisdags och onsdags var jag i Köpenhamn tillsammans med jobbet. Vi träffade alla IKEA FAMILY managers från världens alla hörn, från Kina och Japan till USA och Ryssland. Jätte-spännande!! 47 engagerade personer i ett och samma mötesrum är väldigt inspirerande - och igår kväll var jag helt slut! :)

Det har varit spännande dagar, många diskussioner och ett ganska så omvälvande beslut om mitt kioskprojekt. Beslutet innebär att kiosken inte kommer att lanceras i länderna med start i sommar som det var planerat, däremot så har projektet lagts på is i väntan på ny utvärdering. Det presenterade jag igår eftermiddag för alla dessa personer....och det slutade med att jag fick applåder för att jag hade vågat presentera riskerna och tagit detta beslut. Min VD sa att det var första gången han varit med om att någon fått applåder för att ha lagt ner något som är efterfrågat! :)



7 kommentarer:

Kim sa...

Hurra för Ackisen!

Jennica... sa...

Tack tack! Du är verkligen min mest trogna läsare, hinner knappt lägga ut ett inlägg förrän du är där och kommenterar! :)

Och träningen....tja, sådär.... :(

Kim sa...

Du får ju skärpa till dig. Jag sänker min urusla tider på löpande band nu! Mina otroligt usla 19.59 förra söndagen blev 17.08 i söndags och 16.35 igår på 3 km. Fortfarande inte bra, men det närmar sig. Har tvingat mamma att springa Blodomloppet med mig på tisdag. =D

Anonym sa...

Hej Kim!
Som gammal friidrottstränare läser man med intresse träningstider på olika distanser. Jag kan därför hålla med dig om din bedömning av 19.59 ( mycket nära 20.00 ...). Framstegen därefter är ju däremot rejäla. Jag ser fram emot nästa träningsrapport där du gjort under 16 minuter!

Anonym sa...

Då vill jag förespråka att Frasse tar en titt på Funbeat.se. Där kan man rita upp sina träningsrunder direkt i GoogleMaps. Automatiskt så räknar den ut hur långa dina rundor är och så kan du dela med dig av dem och dina träningsresultat till dina "träningskompisar". Jennica och Kim finns redan där. Jag har planer på att registrera mig. Det hade varit kul att se dina rundor och resultat där med.

Kim sa...

Ja, där får ni registrera er. Syrran är ju lite slö i träningen, så jag behöver fler att inspireras av! =D

Anonym sa...

Vadå Google.maps? Mina rundor är långa och snabba.Det räcker väl?
I varje fall i förhållande till åldern...