21 april 2007

Aktivt!

Ytterligare en aktiv dag!
Vi började direkt med att fixa "häck-rännan" på framsidan - i med mull och gödsel och sedan fylla på med den gamla jorden. Det är riktigt tungt och det känns i ryggen att vi har gjort detta ett par dagar nu. Häckplantorna skulle ha kommit idag, men tyvärr är de försenade till på tisdag så det blev ingen plantering idag.

Jens utnyttjade den fina dagen till att åka och göra årets andra dyk, det blev på Ön i Malmö med Annette.

Jossan var bjuden på kalas till Moa, det var 5-kamps kalas utomhus så de hade tur med väderet. Sol och fint fast ganska kallt.

Själv har jag, förutom grävningen i förmiddags, tvättat och hängt tvätt, dammsugat hela huset, städat Pärlans bur, planterat en blomma, slängt gamla vissna krukväxter och lagat god middag. Det blev Teriyakimarinerad lax med sesamfrön, färst pasta, tzatziki och sallad. Gott!!

Frank och Lotta var in om och hälsade på en sväng, på väg hem från frissan i Landskrona. Det var bara jag hemma, men jag förevisade trädgården och sovrummet. Mamma och pappa hade också varit här, men det blev lite knas för jag hörde inte när de ringde på dörren eftersom jag dammsugade. Dörren var låst också så de kom inte in...... Men de hade ändå inte tid att stanna, så det var väl ok. Fast det var länge sedan vi sågs, så det hade varit trevligt....jag får lite "föräldrar-abstinens" när det går för länge mellan gångerna!

Nu är vi båda två helt slut - jag sitter här och skriver lite och Jens lägger Jossan. De läser "Fräs och snöstormen", väldigt spännande! :) Vi tänkte faktiskt själva ta en tidig kväll och gå och lägga oss och läsa. Jens är superallergisk och snuvar, nyser och ögonen rinner. Stackaren!

Sov gott och Kram Kram!!

1 kommentar:

Kim sa...

Alltså fan 2, nu får du ta och skärpa dig och lira alfabetsspelet. Alla väntar ju på att du ska briljera. Du ska nu slå mina 4.67 som är bäst hittills!