Bloggar jag läser

05 september 2009

Ett snabbt hej!

Är jätte-trött. Det har äntligen blivit dags för Johannas sista mål innan natten. Jossan sover, Jens sover och Johanna sover.....och snart också jag hoppas jag! Vi har varit på kräftskiva i kväll hos ett par som bor i området, tillsammans med 3 andra par som också bor här. Det blev faktiskt en väldigt trevlig kväll, om än lugn. Alla har ju små barn så det blev inte så mycket festande, helt naturligt. Många små och trötta barn. 

Igår hade Jens herrmiddag här och Josefine var på övernattningskalas hos en klasskompis. Jag och Johanna camperade hemma hos mina föräldrar för att "komma undan" herrmiddagen! Det blev en mysig kväll med mycket prat! Nästa helg är det dags att flytta in hos föräldrarna igen, för då ska Jens ha en "ingenting-helg" med ett par kompisar. Detta innebär då, att de bara ska mysa runt här hemma och inte göra något speciellt. Äta gott, dricka gott, prata, spela dataspel/x-box/Nintendo och bara allmänt ha det gött!! :)

Nä, nu blir det välling för lill-tjejen innan jag däckar över datorn!

2 kommentarer:

  1. Låter som en soft helg minsann, själv ska jag invadera päronen om en liten stund. Lina är och packar i Lund och vill inte ha en Kim i vägen under tiden. =)

    SvaraRadera
  2. Hoppas du får en mysig eftermiddag hos mamms och papps!

    SvaraRadera

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica