Bloggar jag läser

04 september 2009

Sittvagn

Det börjar bli hög tid att skaffa en sittvagn till Johanna! Hon gör "situps" i liggvagnen nu och tycker det är jätte-tråkigt att ligga ner, mycket roligare att sitta upp och se världen! Inte för att hon kan sitta, men man får väl pallra upp henne. :)

Eftersom jag fick så fin respons på mitt inlägg om barnstolar, så tänkte jag testa era kunskaper om sittvagnar också. De krav jag har är att det ska vara en trehjuling med stora däck eftersom vi promenerar mycket på grusvägar och på skogsvägar, jag vill att den skall gå att fälla till liggläge och så skulle jag vilja att den var vändbar. Det vill säga, jag vill att hon ska kunna sitta och titta på mig och sedan när hon blir lite större så skulle jag vilja vända den så att hon kan se framåt. Detta sista krav verkar svårt....de allra flesta sittvagnar, trehjulingar, verkar vara vända framåt.

Har nu fått nys om en vagn som heter Graco Trekko och den ser ut såhär:


Den är fin tycker jag, men är ju "felvänd". Däremot så står det såhär i produktbeskrivningen: Suffletten kan fällas framåt så att ditt spädbarn kan ligga vänd mot dig i en liggdel
Någon som vet något om detta? Som har en sådan här vagn och som kan förklara? Vänder man bara på bebisen så att den ligger med huvudet i fotändan och fäller suffletten framåt, eller är det en insats som man lägger i?

Någon som har tips på en bra sittvagn?

2 kommentarer:

  1. Tyvärr vet jag itne ett skvatt om sittvagnar. Ville bara önska en trevlig helg!!!
    Vi ska städa och måla i stallet så det lir nog lite slitigt.....men det är kul också och så blir det ju såå fint. Stora kramar

    SvaraRadera
  2. Tack! :) Hoppas det blir en bra helg trots slit då. Vi ska på kräftskiva i morgon, annars en lugn helg hoppas jag. Stora stooora kramar!!

    SvaraRadera

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica