Bloggar jag läser

08 september 2009

Jag är inte som andra.....

.....om det nu var någon som trodde det! Jag är antingen på eller av, upp eller ner, hit eller dit - ja ni fattar. Och det svänger snabbt! Jag har ju skrivit det förr, jag är en periodare. Jag blir liksom helt uppslukad av en tanke, en sak eller nåt jag vill göra och sedan är jag helt inne i det - och sedan så går det över. Ibland lika snabbt som det kom över mig. Detta kan vara allt från en dag till flera månader. 

Mina senaste obsessions har varit växthus, renovering, min starta eget dröm, gjuta i betong, göra en ny sorts smycken och annat pyssel. Dessa obsessions har jag mer eller mindre kvar allihop, på olika stadier av tankeverksamhet och "top-of-mind" närvaro! Många imperier startar - och störtar - på mina powerwalks ska ni veta! :)

Just nu har jag blivit besatt av "Sex and the City-boxen"! Började titta på den igår, och nu så är det det enda jag vill göra! När andra skaffar sig en DVD-box, så brukar de titta på ett avsnitt per dag eller per helg. Men inte jag.....jag har sedan igår avverkat hela första säsongen plus några avsnitt in på säsong två..... Slutade bara för att jag skämdes inför min 9-åriga dotter att jag fortfarande satt i samma myskläder som jag hade på mig när hon gick.......så jag fick sluta och göra mig i ordning innan hon kom hem!

Åhhh, nu tänker jag bara på Carrie, Mr Big, Charlotte, Samantha och Miranda! Vackra kläder och skor! Inte för att jag skulle vilja byta ut mitt liv mot något annat i hela världen, men jag hade gärna haft Carries garderob, hennes skor, väskor och umgåtts mer med mina vänner. Och druckit en Cosmopolitan eller två och haft tid för den typen av samtal som de har över sina fikor, middagar eller drinkar. Jag tror nog att det får bli en tjejmiddag snart!

Men men, det är väl bara att ta sig själv med en nypa salt! Ikväll ska jag ut och springa, det är också en av mina nya grejor......vill helt plötsligt bli jätte-bra på det. Dagdrömmer om vinster och framgångar när jag är ute och springer.....löjligt och heeelt osannolikt.....fast lite kul.....men säg inget till nån! ;)

6 kommentarer:

  1. Det är roligt att perioda med vissa saker! Fast jag har då aldrig periodat med så mycket samtidigt som du gör. Just nu har jag dock inget alls.

    SvaraRadera
  2. Nej, jag kan driva mig själv till vansinne med alla tankar. Tyvärr blir det ofta inte mer än tankar....lite trist.

    SvaraRadera
  3. Tjejmiddag låter bra!! :) och jag ser så mkt fram emot din födelsedag när vi ska bli sex & the city'iga på fötterna. Lite i alla fall. Det är en lördag har jag upptackt så vi kan verkligen ha en heldag! Skoja mkt folk det kommer vara. Jag börjar ladda upp mentalt redan nu.....
    Hittade förresten en bild på ett par stövlar i kollektionen...inte rikitgt min stil men kan kanske bli ;) http://www.glamour.se/mode/trend/2009/jimmy-choo-slapper-larhoga/index.xml
    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Förresten, klart du inte är som andra!! Hur kul hade det varit?! Du är ju världens bästa Jenkus!!!!

    SvaraRadera
  5. Åhh, tack super-söta-silver- SARA!!!!

    SvaraRadera
  6. Och jag ser mycket fram emot en sex and the cityig födelsedag! :) Och vi kommer nog inte att vara ensamma...... Jag har också sett de där stövlarna och nej, inte min grej heller....ska tydligen vara mycket av den sorten i höst....

    SvaraRadera

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica