Bloggar jag läser

10 juni 2009

Lugn dag?!?!

Skrev jag att det skulle bli en lugn dag...? Jo, det var ju tänkt så. Men....tja....vet inte riktigt om jag tycker att det blev så lugnt. Min plan var ju att åka bort till vårt köpcenter och köpa Jossans födelsedagspresenter. Jag visste exakt vad jag ville ha så jag tänkte att det kunde ju inte ta så lång tid. Tänkte att det skulle väl ta en timme ungefär.... Hade ingen mat med mig till Johanna....lite dumt och orutinerat, men trodde som sagt att det skulle gå snabbare.

Det hela slutade med att jag var i väg från halv elva till klockan fem!! På eftermiddagen var jag ju på BVC och med Jossan och handlade avslutningskläder. Tanken var ju att jag skulle ha hunnit vara hemma om och ge Johanna mat - men icke! Det fick bli en matning på McDonalds.

Det började bra, men slutade med att jag fick åka en sväng in till Malmö och sammanlagt har jag idag varit i 7 butiker förutom köpcentrat. Och in i varje affär har jag haft Johanna med mig, in och ut med barnstolen, ut och in med vagnen på flera ställen.

Nu är jag heeelt slut!! Men allt är fixat, både presenter, BVC och avslutningskläder. Phu!!

Hoppas det blir lugnare i morgon! :)

2 kommentarer:

  1. Tur att du får jobba lite också så att jag inte behöver vara avis jämt! ;)

    SvaraRadera
  2. Nej, det här var inget att vara avis på!

    SvaraRadera

♥ Tack för att du lämnar ett litet meddelande! ♥
Kram Jennica